Ajankohtaista

Näin huolehdit kodin hygieniasta

20.3.2020

Tällä hetkellä saamme kuulla jokaisesta kanavasta, että on tärkeää pitää huolta hygieniasta. Mitä se tarkoittaa juuri nyt kotioloissa ja miten voit varmistua siitä, että saat ylläpidettyä kodin puhtautta näissä haastavissa olosuhteissa? Keräsimme vinkkimme tähän artikkeliin.

Yhdessä olo lisääntynyt kotona

Kotona vietetty aika on lisääntynyt, kun koulut on suljettu ja monet vanhemmat ovat etätöissä. Monille on uusi tilanne, kun työtä pitäisi tehdä, ruokaa valmistaa samalla huolehtien lasten koulutehtävistä ja muusta aktiviteetista.

Miten kotona pitäisi ottaa siivous, hygienia ja puhtaus huomioon, varsinkin jos perheenjäsenet ovat kipeänä ja kaikki koskettelevat samoja pintoja?

Viranomaisten ohjeiden noudattaminen on tärkeää terveydestä huolehtimiseksi. Lisäksi on suositeltu, että kaikki, myös lapset, rajoittaisivat sosiaalisia kontakteja, joten yhdessä ollaan entistä enemmän. Voit kuitenkin ylläpitää puhtautta hyvillä työvälineillä.

Fredmanin tuotteilla pidät huolta hygieniasta

Fredman suosittelee käyttämään desinfioivaa ainetta ja päiväkäyttöistä Fredman Carita® Bio kuituliinaa, kun pyyhit pintoja, ovenkahvoja, vetimiä ja hanoja keittiössä ja kylpyhuoneessa. Meidän bio kuituliina sopii myös hyvin ruoanvalmistukseen ja voit sen avulla esimerkiksi kuivata pesemiäsi raaka-aineita!

Fredmanin kuituliinat ovat niin kutsuttuja päiväliinoja. Voit siis käyttää liinaa päivän ajan ja heittää pois päivän päätteeksi.

Alla muita vinkkejä keittiöhygienian parantamiseen kotona:

  • Pese kädet huolellisesti aina ulkoa sisään tullessasi, sekä ennen ja jälkeen ruokailun.
  • Käytä hanskoja ruokaa käsitellessäsi.
  • Pese raaka-aineet ennen ruoanlaittoa.
  • Pidä jääkaappi puhtaana. Myös sen pyyhkäiset puhtaaksi päiväkäyttöisellä Fredman bio kuituliinalla.
  • Pyyhi ovenkahvat, vetimet ja ovenpielet usein.
  • Käytä päiväkäyttöistä bio kuituliinaa.
Huomaathan, että HSY on ohjeistanut heittämään käytetyt nenäliinat ja lautasliinat tällä hetkellä sekajätteeseen. Siksi myös epidemian aikana bio kuituliina suositellaan laitettavaksi sekajätteeseen, vaikka normaalioloissa se kuuluu biojätteeseen.

24.11.2021

LOOKin joulukampanja näkyy jo kaupoissa

Osallistu LOOKin jouluarvontaan!

Lue lisää >

23.9.2021

Olemme mukana Roosa nauha -keräyksessä

Olemme mukana Roosa nauha -keräyksessä osoittamassa rajattoman tukemme suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Lue lisää >

14.9.2021

8 vinkkiä ruoan säilyttämiseen ja ruokahävikin vähentämiseen

Kokosimme tähän artikkeliin 8 vinkkiä siihen, miten saat suuret ruokamäärät säilymään ja mahtumaan kaappiin. Jos nyt poikkeusoloissa tuli hamstrattua ruokaa, niin näillä vinkeillä varmistut siitä, että ruokatarvikkeet säilyvät, eikä synny ruokahävikkiä. 

Lue lisää >

19.11.2020

Roosa Nauha -keräyksellä huomattava lahjoitussumma

Osallistuimme yrityksenä tänä vuonna ensimmäistä kertaa Roosa nauha -keräykseen. Kun sanat eivät riitä, niin tukensa voi näyttää teoilla.

Lue lisää >

22.9.2020

Fredman mukana Roosa Nauha -keräyksessä – Bongaa pinkki kupla!

Fredman osallistuu Roosa Nauha -keräykseen ja lahjoitamme 10% jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta Syöpäsäätiölle.

Lue lisää >

20.3.2020

Näin huolehdit kodin hygieniasta

Mitä tarkoittaa hygieniasta huolehtiminen juuri nyt kotioloissa? Keräsimme vinkkimme tähän artikkeliin. Kokeile päiväkäyttöistä Fredman bio kuituliinaa!

Lue lisää >