Ajankohtaista

Roosa Nauha -keräyksellä huomattava lahjoitussumma

19.11.2020

Osallistuimme yrityksenä tänä vuonna ensimmäistä kertaa Roosa nauha -keräykseen. Teemamme oli, että kun sanat eivät riitä, niin silloin tukensa voi näyttää teoilla. Kuten vaikka keittämällä pullakahvit.

Lahjoitus Suomalaiselle syöpätutkimukselle

Olemme todella iloisia ja kiitollisia kaikille teille, jotka olette ottaneet osaa keräykseen ostamalla kaupasta Roosa nauha -tuotteitamme. Tuette ostopäätöksellänne sekä Suomalaista syöpätutkimusta että kotimaista työtä. Suurin osa Fredmanin tuotteista valmistuu omalla tehtaallamme Raumalla ja niillä on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-alkuperämerkki.

Yhdessä saimme kerättyä yhteensä 40 000 euroa lahjoitettavaksi. Ihan mielettömän upeaa!

Pinkit pakkaukset värittivät koko keräyksen ajan kauppoja ja myös sosiaalisen median kanavia. Emili Kumpuniemi kirjoitti blogissaan Roosa nauha -keräyksen merkityksestä itselleen ja jakoi meille kaikille maailman parhaan porkkanapiirakan reseptin. Tätä piirakkaa kelpaa nautiskella milloin vain, joten käy lukemassa blogikirjoitus ja talleta resepti itsellesi.

23.9.2021

Olemme mukana Roosa nauha -keräyksessä

Olemme mukana Roosa nauha -keräyksessä osoittamassa rajattoman tukemme suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Lue lisää >

14.9.2021

8 vinkkiä ruoan säilyttämiseen ja ruokahävikin vähentämiseen

Kokosimme tähän artikkeliin 8 vinkkiä siihen, miten saat suuret ruokamäärät säilymään ja mahtumaan kaappiin. Jos nyt poikkeusoloissa tuli hamstrattua ruokaa, niin näillä vinkeillä varmistut siitä, että ruokatarvikkeet säilyvät, eikä synny ruokahävikkiä. 

Lue lisää >

19.11.2020

Roosa Nauha -keräyksellä huomattava lahjoitussumma

Osallistuimme yrityksenä tänä vuonna ensimmäistä kertaa Roosa nauha -keräykseen. Kun sanat eivät riitä, niin tukensa voi näyttää teoilla.

Lue lisää >

5.10.2020

LOOKin joulukampanja näkyy jo kaupoissa

Osallistu LOOKin jouluarvontaan!

Lue lisää >

22.9.2020

Fredman mukana Roosa Nauha -keräyksessä – Bongaa pinkki kupla!

Fredman osallistuu Roosa Nauha -keräykseen ja lahjoitamme 10% jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta Syöpäsäätiölle.

Lue lisää >

20.3.2020

Näin huolehdit kodin hygieniasta

Mitä tarkoittaa hygieniasta huolehtiminen juuri nyt kotioloissa? Keräsimme vinkkimme tähän artikkeliin. Kokeile päiväkäyttöistä Fredman bio kuituliinaa!

Lue lisää >