Ajankohtaista

Emilin mehevä teriyaki-uunilohi ekologisessa Fredman paistopussissa

3.3.2021

Paistopusseilla on valmistettu ruokaa kautta aikain. Yleensä paistopussit kuitenkin yhdistetään vain joulukinkun paistamiseen muovista valmistetussa pussissa. On aika kääntää sivu myös tämän keittiön moniottelijan kanssa! Saammeko esitellä: Fredman eko paistopussi kaikkeen ruoanvalmistukseen!

Paistopussista on moneksi

Paistopussilla voit valmistaa todella monipuolisesti ruokaa. Sen avulla voit valmistaa esimerkiksi aasialaisia höyrysämpylöitä, bao buneja, paistaa toasteja paistinpannulla, valmistaa uunikasviksia ja paljon muuta. Fredman Eko paistopussi toimii paistamisessa, höyryttämisessä ja hauduttamisessa – se soveltuu kaikkeen ruoalaittoon.

Emili loihti teille herkullisen teriyaki-uunilohen reseptin, jonka avulla saat uunilohesta erityisen mehevää. Käy lukemassa Emilin blogikirjoitus ja ota resepti talteen!

Paistopusseja on kahta eri kokoa ja kummankin kotelon sisällä on reseptivihko, josta löydät lisää inspiraatiota tuotteen käyttöön.

Fredman eko paistopussi – kotimainen ja vastuullinen tuote

Fredman Eko paistopussit ovat Joutsenmerkittyjä ja Suomessa valmistettuja Avainlippu-tuotteita. Biohajoava paistopussi on valmistettu FSC-sertifioidusta ja täysin kloorivapaasta TCF-paperista. Valitsemalla FSC-merkityn tuotteen voit olla varma, että tuotteen puuraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Pakkaus herää eloon kuvituksella

Paistopussien pakkaukset ovat kokeneet muodonmuutoksen, kun helsinkiläinen kuvittaja ja taiteilija Eili-Kaija Kuusniemi suunnitteli ja toteutti tyylilleen ominaiset vesiväritekniikalla toteutetut kuvituksen eko paistopussien pakkauksiin. Näitä kehtaa pitää esillä keittiön paraatipaikalla.

3.3.2021

Emilin mehevä teriyaki-uunilohi ekologisessa Fredman paistopussissa

Mehevää ja maistuvaa teriyaki-uunilohta Emilin reseptillä!

Lue lisää >

14.12.2020

Kestävä joulu ja kolme herkullista reseptiä

Fredman ja Emili toivottavat sinulle kestävää ja ihanaa joulua! Ota talteen kolme herkullista reseptiä.

Lue lisää >

19.11.2020

Roosa Nauha -keräyksellä huomattava lahjoitussumma

Osallistuimme yrityksenä tänä vuonna ensimmäistä kertaa Roosa nauha -keräykseen. Kun sanat eivät riitä, niin tukensa voi näyttää teoilla.

Lue lisää >

17.7.2020

Piknik-korin sisältö ja paras piirakka

Kohta se on taas täällä, nimittäin piknik-kausi!

Lue lisää >

14.3.2020

Kestävän huomisen puolesta – ESKIMO® on nyt Fredman

Lue Emili Kumpuniemen vinkit Fredman tuotteiden käyttöön ja katso, mitkä ovat Emilin luottotuotteet keittiössä!

Lue lisää >