Ajankohtaista

Kestävän huomisen puolesta – ESKIMO® on nyt Fredman

14.3.2020

Kestävän huomisen puolesta

Olemme aloittaneet vuoden kestävän yhteistyön Emili Kumpuniemen kanssa. Tavoittelemme yhdessä täydellistä keittiötä ja teemme töitä kestävän huomisen puolesta.

Emili on positiivinen ilopilleri, reseptitehtailija ja somepersoona. Emilin kanavissa keskitytään ruokapreppailuun, hyvään fiilikseen ja maistuviin resepteihin, jotka valmistuvat vaivatta jokaisen keittiössä.

Emili haluaa jakaa vinkkejä helpompaan ja maistuvampaan arkeen. Tämä yhdistää sekä Emiliä että meitä Fredmanilla.

Vastuullisuusvisio keskiössä

Meidän vastuullisuusvisio on se, että vuoteen 2030 mennessä kaikki tuotteemme ovat täysin kierrätettäviä ja valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Tämä on iso työmaa meille ja työskentelemme tätä tavoitetta kohti joka päivä. Jo nyt suurin osa tuotteistamme on kierrätettäviä.

Lempituotteet auttavat arjessa

Emili on löytänyt tuotteidemme joukosta omat lempparituotteensa ja lempituotteiksi ne ovat nousseet, koska ne helpottavat Emilin arkea. Hyvänä esimerkkinä esimerkiksi Fredman iso leivinarkki, joka Emilillä on käytössä ruokien valmistelussa viikoittain.

Jos tuote ei ole käytännöllinen, tai se kierrätysohjeita on vaikea löytää, niin harvoin sellainen tuote uudestaan eksyy kauppakärryyn. Siksi olemme panostaneet näillä uusituilla sivuilla tuotetietoihin ja kierrätysohjeisiin.

Jokaisen tuotteen kohdalta voit lukea lisää tuotteen käyttötarkoituksista ja tsekata mitkä esimerkiksi ovat Avainlippu-tuotteitamme!

Pääset tästä klikkaamalla lukemaan lisää Emilin lempparituotteista hänen bloginsa puolelta!

Nappaa talteen myös resepti

Emilin blogikirjoituksen yhteydessä hän jakaa meille kaikille kätevän smoothiepussin ohjeen. Käy tallentamassa se Emilin Instagram-tililtä uusimmasta julkaisusta. Käy myös ottamassa seurantaan meidän instatili, jossa jaamme inspiraatiota ja vinkkejä keittiöön!

17.7.2020

Piknik-korin sisältö ja paras piirakka

Kesä voi yllättää monella tavalla. Aurinkoinen ilma saattaa muuttua hetkessä myrskyksi ja suunnitelmat muuttuvat kuin salaman iskusta.Näin kävi myös ihanalle Emilille, kun piknik-kassi oli jo pakattu ja paikka valittu. Noh, onneksi ihanan piknikin voi kattaa vaikka partsille! Lue Emilin blogikirjoituksesta mitä kesän ihanin piknik-kori pitää sisällään ja nappaa resepti maailman parhaaseen mustikkapiirakkaan! Emili paistoi mustikkapiirakan…

Lue lisää >

14.3.2020

Kestävän huomisen puolesta – ESKIMO® on nyt Fredman

Lue Emili Kumpuniemen vinkit Fredman tuotteiden käyttöön ja katso, mitkä ovat Emilin luottotuotteet keittiössä!

Lue lisää >