Mikä on Hävikinvähentäjä?

ESKIMO®-tuotteilla sinun on helppo valmistaa hyvää ruokaa, säilyttää jämät ja tehdä niistä uusia aterioita. Täydellisessä keittiössä ei tuhlailla! Suomalaisissa kotikeittiöissä kaikki herkut hyödynnetään, säilötään ja kierrätetään. ESKIMO®-tuotteiden avulla pystyt säätelemään kulutusta ja vähentämään hävikkiä vastuullisesti. Kestävä kehitys rakentuu pienistä teoista. Ole sinäkin hävikinvähentäjä! ESKIMO®-tuotteissa käytetään mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Ne valmistetaan Suomessa, tehtaallamme Raumalla. Vastuullinen kuluttaminen on perheyrityksellemme ykkösasia. Siksi autamme sinua valitsemaan oikein. Vähemmän hukkaa ja hävikkiä = Enemmän aterioita

Suomalainen klassikko

ESKIMO® on vuonna 1963 rekisteröity tavaramerkki. Se on alusta alkaen tunnettu paperi-, pahvi-, kartonkitavaroistaan. Lähes jokaisessa kodissa tunnetaan ainakin Elmu®kelmu ja Carita-kuituliinat. Lue lisää yrityksestä täältä.

Kestävän huomisen puolesta

ESKIMO®-tuotteissa käytetään mahdollisimman ekologisia materiaaleja. Vuoden 2019 uutuuksia ovat ESKIMO® Eko pakastuspussit ja ESKIMO® Eko uunivuoat. Tuomme jatkuvasti markkinoille myös biohajoavia tuotteita. ESKIMO® toimii kestävän huomisen puolesta.

Fredman Group kuluttajalle