ESKIMO® biohajoavat uunivuoat, kaksi kokoa

ESKIMO® biohajoavat uunivuoat löytyvät kaikista hyvin varustelluista ruokakaupoista. Kartonkinen biohajoava ja kompostoituva uunivuoka löytyy kahdessa eri koossa. Se soveltuu hienosti paistamiseen uunissa tai mikroaaltouunissa ja säilyttämiseen jääkaapissa. Sillä on erinomainen rasvan- sekä kosteuden kesto ja sen voi lämmittää uudelleen. Kantta ei voi laittaa uuniin. Tuotteella on myös Avainlippu-merkintä. Isommassa vuoassa on 3 kpl pakkauksessa ja pienemmässä vuoassa (0.75dl) on 4 kpl pakkauksessa.

ESKIMO® valkaisemattomat leivinpaperit, rulla + arkki 2 kokoa

ESKIMO® leivinpaperi ruoanlaittoon ja leivontaan. Esilämmitä uuni toivottuun lämpötilaan ja laita leivinpaperi pellin päällä uuniin, kun lämpötila on saavutettu. Leivinpaperi ei saa koskettaa uunin seinämiä tai vastuksia, ettei se syty palamaan. Leivinpaperia ei saa myöskään laittaa suoraan uunin pohjalle. Pidä uuni puhtaana, sillä uuniin kertynyt lika ja rasvatahrat voivat sytyttää paperin. ESKIMO® leivinpaperi on valkaisematonta, molemmin puolin silikonoitua rasvatiivistä pergamiinia, jonka voi kompostoida. Valmistuksessa ei ole käytetty fluori- eikä kloorikemikaaleja. Pakkaus kuuluu kartonginkeräykseen. Leivinrulla 38cm x 10m, leivinrulla 38 cm x 20 m, leivinarkki 38 x 42 cm, iso leivinarkki 40 x 50 cm

ESKIMO® suodatinpussit, 2 kokoa

ESKIMO® suodatinpussit valmistetaan Suomessa. Niille on myönnetty ympäristöystävällisyydestä kertova Joutsenmerkki. ESKIMO® suodatinpussit eivät sisällä muovia tai mikromuovia. Taita suodatinpussin reunat, jotta pussi pysyy hyvin paikallaan koko suodatuksen ajan. Annostele suodatinjauhettua kahvia suodatinpussiin kahvinvalmistajan suosituksen mukaan. Käytä raikasta vettä! Kun kahvi on valmista, voit laittaa suodatinpussin kahvinporoineen biojätteeseen. Tyhjän pakkauksen voit laittaa kartonginkeräysastiaan. Suodatinpusseja löytyy sekä valkaistuna että valkaisemattomana kahdessa koossa no 2 ja no 4. Pakkauksessa on 100 kpl.

ESKIMO® Eko paistopussi, kaksi kokoa

ESKIMO® Eko paistopussi sopii monenlaiseen ruoanlaittoon uunissa. Valmista kana-, kala-, kasvis- ja liharuoat kätevästi ja turvallisesti ekologisessa paistopussissa! FSC sertifioidusta TCF-paperista valmistettu biohajoava paistopussi kierrätetään biojätteen seassa. S-koko 36 x 27 cm 6 kpl ja L-koko 60 x 41 cm 2 kpl

ESKIMO® Bio kuituliina

Biohajoava ESKIMO® Bio kuituliina puhdistaa tehokkaasti hankalankin lian, rasvan ja epäpuhtaudet. Liinan suuri imukyky on testattu myös ammattilaiskeittiöissä, sillä ESKIMO® Bio kuituliina on Carita-liinan kuluttajaversio. ESKIMO® Bio kuituliina sopii kätevästi myös ruoanvalmistukseen, sillä se on elintarvikekelpoinen. Valuta jogurtit tai keitot kätevästi kuituliinan avulla! Käytä Bio kuituliinaa kaikkiin vaativiin kohteisiin, kuten peileihin, altaisiin, wc-tiloihin ja saunan siivoukseen. Ota päivittäin käyttöön uusi liina. Kostuta ennen käyttöä, huuhtele käytön jälkeen ja anna kuivua ilmavasti. ESKIMO® Bio kuituliina on hajusteeton ja valmistettu ilman vaarallisia kemikaaleja. Se on 100 % biohajoava ja kierrätetään biojätteen seassa. Pakkaus kartonkikeräykseen.

ESKIMO® leivosvuoat

Ekologiset ESKIMO® viineri-, muffinsi- ja leivosvuoat tuovat iloa joka keittiöön. Niiden avulla voit leipoa herkullisia leivoksia ja ilahduttaa läheisiäsi. Vuoat kierrätetään biojätteen seassa ja pakkaus muovin- tai kartonginkeräyksessä. Leivosvuoka 160 kpl, muffinsivuoka 100 kpl, Amerikanmuffinsivuoka 24 kpl, pullavuoka 150 kpl, Italian leivosvuoka 20 kpl, Iiris muffinsivuoka 24 kpl, Tivoli muffinsivuoka 12 kpl, viinerivuoka 50 kpl, Romanssi muffinsivuoka 45 kpl, Lilja muffinsivuoka 45 kpl.

ESKIMO® Eko pakastuspussit

ESKIMO® Eko pakastuspussit sopivat ruokien ja ruoka-ainesten pakastamiseen ja säilytykseen. Pussit on valmistettu 95 prosenttisesti uusiutuvasta sokeriruokopohjaisesta Braskemin Green PE -raaka-aineesta ja 100 prosenttisesti uusiutuvalla energialla. ESKIMO® Eko on vastuullisen kuluttajan valinta. Pakasteen voi sulattaa pussissa huoneenlämmössä, lämpimässä vedessä tai mikroaaltouunissa. Käytön jälkeen pakastuspussi laitetaan muovinkierrätykseen tai energiajätteeseen, ja pakkaus kartonginkeräykseen.

ESKIMO® paistovuoka

Kartonkinen ESKIMO® paistovuoka sopii leipien, kakkujen ja vuokaruokien leivontaan. Vuokaa ei pääsääntöisesti tarvitse voidella, sillä siinä on tarttumista estävä PES-pinnoite. Laita käytön jälkeen kartonginkeräykseen. 3 kpl paketissa. Tutustu myös pyöreään piirasvuokaan!

Fredman Group kuluttajalle