Ajankohtaista

Miltä roosa maistuu – Fredman mukana Roosa nauha -keräyksessä

8.10.2021

Fredman mukana Roosa nauha -keräyksessä

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää. Me Fredmanilla ollaan nyt mukana tässä, mielestämme yhdessä vuoden tärkeimmistä keräyksistä, nyt jo toista kertaa. Viime vuonna keräsimme Roosa nauha -tuotteidemme myynnillä 40 o00€ suomalaiselle syöpätutkimukselle.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee syöpien tutkimusta ja tämän vuoden teemana ovat suolistosyövät. Suomessa suolistosyöpä on naisten ja miesten toiseksi yleisin syöpätauti ja etenkin levinneiden muotojen ennuste on huono. Syöpäsäätiön työtä tukee isossa roolissa lahjoittajat ja Roosa nauha -tuotteiden ostaminen on jokaiselle kuluttajalle helppo tapa investoida sekä omaan että lähimmäisten terveyteen.

Miltä roosa maistuu?

Tänä vuonna Roosa nauha -kampanjaan osallistuvat myös kourallinen nimekkäitä ravintoloita, kuten Palace, Olo, Nude, Ego ja Emo. Kampanja haastaa huippukokit pohtimaan miltä roosa maistuu. Kampanjassa mukana olevat ravintolat tarjoilevat Roosa nauhan inspiroimia annoksia, joiden myynnistä osa menee kampanjalle.

Me innostuimme tästä teemasta, sillä me etsimme jatkuvasti parhaita makuja ja tavoittelemme täydellistä keittiötä. Meidän ihana vuosikumppani, Emili Kumpuniemi, kehitti reseptin, jossa hänen mielestään kiteytyy se miltä roosa maistuu.

Makeus, kepeys & koukuttavuus

Emilin reseptiä inspiroi siis roosa ja se miltä roosa maistuisi. Roosan lisäksi reseptissä loistaa satokauden herkku, eli kotimainen omena. Kurkkaa Emilin blogikirjoituksesta resepti tähän rajattoman herkulliseen omena-kinuski pavlovaan!

8.10.2021

Miltä roosa maistuu – Fredman mukana Roosa nauha -keräyksessä

Fredman mukana Roosa nauha -keräyksessä Tänään vietetään Roosa nauha -päivää. Me Fredmanilla ollaan nyt mukana tässä, mielestämme yhdessä vuoden tärkeimmistä keräyksistä, nyt jo toista kertaa. Viime vuonna keräsimme Roosa nauha -tuotteidemme myynnillä 40 o00€ suomalaiselle syöpätutkimukselle. Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys tukee syöpien tutkimusta ja tämän vuoden teemana ovat suolistosyövät. Suomessa suolistosyöpä on naisten ja miesten…

Lue lisää >

14.12.2020

Kestävä joulu ja kolme herkullista reseptiä

Fredman ja Emili toivottavat sinulle kestävää ja ihanaa joulua! Ota talteen kolme herkullista reseptiä.

Lue lisää >